Termowood har utviklet sine produkter i tett samarbeid med b.la Norsk Treteknisk Institutt og Sintef i over 3 år. På den måten har vi fått verifisert produktet med den kvaliteten vi ønsker, og et produkt som har ankerfeste i et sterkt faglig miljø.

Produktet har gjennomgått en lang prosess innen testing for å oppnå nødvendig dokumentasjon, som har ført til blant annet en teknisk godkjenning fra Sintef.

Produktene til Termowood er unike i form av sine produktegenskapene. Nyhetsgraden i prosjektet består av at tradisjonelle materialer som er satt sammen til et nytt og unikt innovativt bygningselement. Et bygningselement som er en kombinasjon mellom bindingsverk og massivtre der det beste av de to løsningene kombineres til et svært konkurransedyktig produkt med hensyn til pris, styrke, byggetid og miljø.